Skip to content
Datum: 21 november 2019

Hoe kan Zorg van Nu jou helpen met slimme oplossingen?

Kaart wordt geladen...

Datum en tijd
21 november 2019
09:00 - 17:00

Locatie
InnovatieLab


Categorie:
Trefwoorden:

Hoe kan Zorg van Nu jou helpen met slimme oplossingen?

Op uitnodiging van Het HagaInnovatieLab komt het Zorg van Nu team naar het HagaZiekenhuis! Dit team inspireert en motiveert iedereen om slimme oplossingen te gebruiken die de zorg voor jezelf of voor een ander makkelijker maken. Of je nu patiënt bent, voor iemand anders zorgt of zorgverlener bent, het Zorg van Nu team heeft voor allerlei verschillende situaties een slimme zorgoplossing.

Waarom Zorg van Nu?
Zorg van Nu is bijvoorbeeld dat je zelf online je eigen medische gegevens kunt inkijken. Zorg van Nu is ook dat je met een apparaatje mevrouw Pieterse kunt terugvinden als zij de weg naar huis niet meer weet, omdat zij aan dementie lijdt. Net zo gewoon als met je navigatie de weg naar je vakantieadres vinden.

Apps die helpen je conditie te verbeteren. Hulpmiddelen die zorgen dat je niet voor elk contact met je arts de deur uit hoeft. Thuis je bloeddruk of je hartslag meten, terwijl de zorgverlener op afstand meekijkt. De laatste labuitslagen thuis inzien. En handigheidjes om langer veilig en zelfstandig thuis te wonen. Zo veelzijdig is de Zorg van Nu.

Kom praten met het Zorg van Nu team om te horen welke slimme zorgoplossing ze voor jou hebben! En neem gerust andere geïnteresseerden mee. Of kijk op de website www.zorgvannu.nl.

Kom langs en ervaar het zelf!

Wil je voortaan onze nieuwsbrief ontvangen?